Yhteystiedot

Sivulta löytyy kaikki kartanoon liittyvät tärkeät tiedot. Löydät niin osoitteen, puhelinnumerot, sähköpostin kuin aukioloajatkin. Sivuille lisätään myös mahdolliset avoimet työpaikat, mutta löydät ne myös sosiaalisesta mediasta. Myös sosiaalisen median eri tilien tiedot on listattuna näppärästi yhteystietojen sivulle. Lisäksi sivun kautta voit jättää kysymyksiä sekä tietenkin myös palautetta.

Kartano

Osoite:

Kartanontie 1 03450 Suitia

Puhelin:

09 – 123456 / 045 – 123456

Sähköposti:

Suitiankartano@suitiankartano.com

Aukioloajat:

Ma-Pe 08:00-16:00
La 10:00-14:00
Su: 10:00-14:00

Työpaikat

Kartano kaipaa aina välillä erilaisia apulaisia moniin eri tehtäviin. Näihin tehtäviin tarvittavat paikat ilmoitetaan aina tällä sivulla sekä tietenkin myös sosiaalisen median puolella. Seuraile siis tätä sivua sekä sosiaalista mediaa niin saatat päästä osaksi kartanon ylläpitoa sekä muita tehtäviä.

Sosiaalinen media

Kartano on vanha, mutta silti nykyaikainen sillä se kuuluu sosiaaliseen mediaan. Käy laittamassa niistä palveluista tilit seurantaan joissa itse olet niin saat paljon mukavaa kartanoon liittyvää sisältöä elämääsi. Tileillä jaetaan paljon tietoa kartanon tapahtumista sekä mukavia infopläjäyksiä historiaan liittyen.

Facebook.com/Suitiankartano
Instagram.com/Suitiankartano
Twitter.com/Suitiankartano
Pinterest.com/Suitiankartano
Linkedin.com/Suitiankartano

Kysyttävää

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää kartanoon tai näihin sivuihin liittyen niin ole ihmeessä yhteydessä. Kerromme, autamme ja neuvomme erittäin mielellämme kaikissa mahdollisissa asioissa.

Palaute

Mikäli sinulla on mitään palautetta liittyen sivuihin tai vaikka kartanon tapahtumiin niin älä epäröi lähettää sitä. Otamme erittäin mielellämme vastaan niin rakentavat, negatiiviset kuin positiivisetkin palautteet.